rally banden

OPRUIMING

Doe uw voordeel met onze hoogwaardige rallybanden met hun geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

Op dit moment zijn er geen producten in de opruiming.

DMACK rally banden

Sinds 2011 is DMACK tyres een geautoriseerde rallytyres leverancier voor de FIA World Rally Championship. Met de, in 50 jaar, opgebouwde motorsport ervaring heeft DMACK een rallybanden pakket weten te ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen. De visie van DMACK tyres is: het produceren van hoogwaardige rallysport banden tegen een betaalbare prijs.

Trots kan DMACK tyres melden dat ze in 2012 de snelste gemiddelde rondetijd heeft weten neer te zetten tijdens de World Rally Championship. Met de ervaringen opgedaan als WRC leverancier heeft DMACK grote stappen kunnen zetten bij de ontwikkelingen van de rally banden. Zo wonnen ze, tijdens de FIA European Rally Championship, de rally van Liepaja-Ventspils.

Tijdens de Rally Finland Jari Ketomaa heeft de WRC 2 zijn debut gemaakt op de laatste generatie gravel banden van DMACK. Tevens wisten, tijdens de Wales Rally GB, vier DMACK rijders in de top 5 te eindigen!

De huidige generatie DMACK banden is gebaseerd op deze successen en laatste technologische ontwikkelingen. Doe uw voordeel met onze hoogwaardige rallybanden met hun geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

Tel.: +31 (0)653150495  |  Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.