Rally velgen

speedline

Speedline  corse velgen

De Speedline Corse lijn velgen is ontworpen voor Rallysport.
Kenmerkend voor de Speedline Corso velgen is dat ze betrouwbaar, duurzaam en lichtgewicht zijn. Als u op zoek bent naar velgen specifiek voor grind, sneeuw en/of asfalt dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De reputatie van Speedline velgen is gebaseerd op de kwaliteit van het ontwerp en de strenge productie eisen.

Na een computergestuurd ontwerpproces volgt de productie van de velg.
Bij de meerderheid van de Speedline velgen wordt gebruik gemaakt van lage druk, multi-injectie productie technologie, met primaire ALSi7 legeringen.

 

Na het gieten ondergaan de velgen een warmte behandeling. De meeste producenten besteden deze behandeling uit.
Speedline heeft hiervoor een eigen, hoogwaardige en moderne, warmtebehandeling.. Hierdoor is de kwaliteit van begin tot eind te volgen.

Na de warmtebehandeling, en de daaropvolgende kwaliteitscontroles (X Ray testen bijvoorbeeld), volgt de CNC bewerking. Ook dit heeft plaatst in eigen huis om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Nadat de velgen zijn bewerkt, gecontroleerd en gewassen, worden ze overgebracht naar een van Speedline geautomatiseerde verf afdelingen. Hier worden ze met behulp van verf op waterbasis (in overeenstemming met de nieuwste milieu-eisen van de EU) in de gewenste kleur gespoten.
Na een laatste controle zijn de velgen klaar voor gebruik.

Jan van der Marel adviseert, voor haar banden, gebruik te maken van de hoogwaardige velgen van Speedline!

Tel.: +31 (0)653150495  |  Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.